Siluet

De schoonheid van fijne vormen

Het keramiek fascineert op bijna magische wijze en het samenspel van de grote, heldere oppervlakken en de nauwkeurig getekende randen nodigt uit om ze aan te raken: Siluet is een fascinerend design-highlight dat een minimalistische inrichtingsstijl in elke moderne keuken tot iets heel bijzonders maakt. Ontworpen voor echte estheten, gemaakt van TitanCeram.

Zinnelijkheid gecombineerd met nauwkeurigheid

Het design van de nieuwe Siluet keukenspoelbakken is helder, rechtlijnig en minimalistisch. De subtiele randen zijn uiterst vloeiend. Alsof een gespannen wateroppervlak nieuwe golven vormt. Met deze vloeiende lijnen zorgt Siluet voor een elegant effect dat bijzonder goed past in moderne en stedelijke omgevingen. Villeroy & Boch biedt een keuze van 3 modellen in 13 verschillende kleurtinten voor uw keuken. Hierdoor profiteert u van een optimale vormgevingsvrijheid.

Descente functionaliteit

Siluet biedt u alle comfort en heeft een decente, subtiele look. U kunt de spoelbak optioneel via een excenter openen en sluiten zonder dat u in het water hoeft te grijpen. De praktische draaiknop is passend bij uw kraan verkrijgbaar in chroom- of RVS-look. Ook de puristische afdekking en bijpassende stoombakken, draadkorven, een rolrooster en een snijplank brengen de functionaliteit van uw spoelbak op het hoogste niveau.

Innovatieve materialen: TitanCeram en CeramicPlus

Alle spoelbakken van de Siluet collectie zijn gemaakt van het nieuwe keramische materiaal TitanCeram. TitanCeram, speciaal ontwikkeld door Villeroy & Boch, maakt een bijzonder subtiel design mogelijk met scherp gedefinieerde randen en hoge stabiliteit. De veredeling met CeramicPlus garandeert u ook een bijzondere hygiëne en een eenvoudige reiniging. Allemaal voordelen die u in het dagelijks leven zeer zult waarderen.TitanCeram   CeramicPlus