Subway Style

Waar anders kan individuele stijl zo indrukwekkend tot uitdrukking komen als in de eigen keuken? De keukenspoelbak Subway Style biedt hiervoor vele mogelijkheden. Dankzij een brede reeks kleuropties en formaten past de spoelbak zich perfect aan allerlei behoeften en stijlen aan. Subway Style combineert alle voordelen van keramiek: de spoelbak is eenvoudig schoon te maken, kras- en stootvast en hittebestendig. En dankzij het dunwandige keramiek ziet hij er tijdloos mooi uit.  

[Translate to Nederlands:] Subway Style von Villeroy & Boch

Subway Style 50 en 60


Subway Style biedt diverse vormgevingsmogelijkheden in een helder design voor opbouw- of inbouwmontage en is geschikt voor onderkastbreedtes van 60 cm en 50 cm.  De grote spoelbak biedt veel ruimte voor het afwassen van grote pannen en is verkrijgbaar in 13 lichtechte kleuren die passen bij de individuele keukeninrichting. 

Subway Style 60S

De nieuwe enkele spoelbak Subway Style 60 S biedt nu met een extra functioneel niveau in het spoelbekken en bijpassende accessoires nog meer ruimte aan de spoelbak, waardoor bijvoorbeeld het voorbereiden van maaltijden nog comfortabeler wordt.  
Dit is te danken aan een smal, omlopend plateau in het keramiek waarmee een extra functioneel niveau wordt gecreëerd. Met slimme accessoires kan er op verschillende niveaus worden gewerkt – van het voorbereiden van het eten tot en met het afwassen van bestek en servies. Het praktische afdruiprek is al bij de levering inbegrepen. Daarnaast zijn er een inhangvergiet en een snijplank van eikenhout, die in elkaar kunnen worden geschoven om ruimte te besparen wanneer ze niet nodig zijn.

Subway Style von Villeroy & Boch
Subway Style Küchenspüle von Villeroy & Boch
Subway Style Küchenspüle von Villeroy & Boch

Accessoires

Met accessoires die precies op de Subway Style 60 S zijn afgestemd, kan er op verschillende niveaus worden gewerkt – van het voorbereiden van het eten tot en met het afwassen van bestek en servies. Bijzonder geraffineerd: de restjesschaal en de houten snijplank kunnen plaatsbesparend in elkaar worden geschoven.

Afdruiprek
Houten snijplank
Inhangvergiet

Inklapbaar afdruiprek

  • Finishes: Roestvrij staal en antraciet, passend bij de Villeroy & Boch kranen
  • Kan boven het bekken, op het afdruipvlak of los van de spoelbak worden gebruikt
  • Naast de afdruppelfunctie is het ook een praktisch accessoire voor het plaatsen van hete voorwerpen (bijvoorbeeld bij het barbecueën of serveren aan tafel)
  • Het afdruiprek is inklapbaar en kan zowel links als rechts worden ingeklapt, zodat het weinig ruimte inneemt
  • Universeel inzetbaar en bijzonder praktisch bij alle spoelbakken met afdruipvlak
[Translate to Nederlands:] Abtropfgitter Subway Style von Villeroy & Boch
[Translate to Nederlands:] Abtropfgitter Subway Style von Villeroy & Boch
Toebehoren

Subway Style is compatibel met praktisch toebehoren zoals zeepdispensers, draadmanden, inhangvergieten, afdruiprekken of een Cap-afdekking.
 

Naar de toebehoren

Awards

German Design Award „Winner“ 2022

Uitstekend en bekroond design betekent de uitdagingen van onze tijd aangaan, antwoorden ontwikkelen en innovatieve vormgeving bieden. De German Design Council (Rat für Formgebung) herkende dit alles in onze collectie Subway Style en heeft de collectie tot "Winner" van de German Design Award 2022 uitgeroepen.


Subway Style is zo veelzijdig als het leven en wordt gekenmerkt door vele keuzemogelijkheden: Met talrijke kleuropties, verschillende maten en verschillende inbouwmogelijkheden past de collectie zich optimaal aan individuele levensstijlen en keukensituaties aan. 
 

Kitchen Innovation Award 2021 – keramische spoelbak Subway Style van Villeroy & Boch bekroond

In 2021 reikt het LifeCare initiatief voor de 15e keer de Kitchen Innovation Award uit aan de meest geliefde keukenproducten. Dit jaar gaat de felbegeerde prijs, gebaseerd op de criteria functionaliteit, innovatie, productvoordelen, ontwerp en materiaaleigenschappen, naar Subway Style van Villeroy & Boch. Hygiëne speelt een zeer belangrijke rol in de keuken. Subway Style onderscheidt zich niet alleen met de keramische materiaalvoordelen van het product. Dankzij de oppervlakteafwerking CeramicPlus is het nog eenvoudiger schoon te maken dan traditioneel keramiek. De hoogwaardige spoelbak is kras- en stootvast, hittebestendig en voedselveilig.

Meer over de onderscheidingen voor Villeroy & Boch

[Translate to Nederlands:] Subway Style Villeroy&Boch