LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

Subway Style

[Translate to Nederlands:] Subway Style von Villeroy & Boch

Waar anders kan individuele stijl zo indrukwekkend tot uitdrukking komen als in de eigen keuken? De keukenspoelbak Subway Style biedt hiervoor vele mogelijkheden. Dankzij een brede reeks kleuropties en formaten past de spoelbak zich perfect aan allerlei behoeften en stijlen aan. Subway Style combineert alle voordelen van keramiek: de spoelbak is eenvoudig schoon te maken, kras- en stootvast en hittebestendig. En dankzij het dunwandige keramiek ziet hij er tijdloos mooi uit.  


[Translate to Nederlands:] Subway Style von Villeroy & Boch


Subway Style biedt diverse vormgevingsmogelijkheden in een helder design voor opbouw- of inbouwmontage en is geschikt voor onderkastbreedtes van 60 cm en 50 cm.  De grote spoelbak biedt veel ruimte voor het afwassen van grote pannen en is verkrijgbaar in 13 lichtechte kleuren die passen bij de individuele keukeninrichting. 

Inklapbaar afdruiprek

  • Finishes: Roestvrij staal en antraciet, passend bij de Villeroy & Boch kranen
  • Kan boven het bekken, op het afdruipvlak of los van de spoelbak worden gebruikt
  • Naast de afdruppelfunctie is het ook een praktisch accessoire voor het plaatsen van hete voorwerpen (bijvoorbeeld bij het barbecueën of serveren aan tafel)
  • Het afdruiprek is inklapbaar en kan zowel links als rechts worden ingeklapt, zodat het weinig ruimte inneemt

[Translate to Nederlands:] Abtropfgitter Subway Style von Villeroy & Boch
[Translate to Nederlands:] Abtropfgitter Subway Style von Villeroy & Boch
Toebehoren

Subway Style is compatibel met praktisch toebehoren zoals zeepdispensers, draadmanden, inhangvergieten, afdruiprekken of een Cap-afdekking.