TitanGlaze

Mat. Mooi. Sterker.

Ons glazuur TitanGlaze hoeft niet te glanzen om te schitteren: de moderne matte look is zowel buitengewoon mooi als extreem duurzaam. Dankzij bijzonder zuiver, kristallijn aluminiumoxide veredelt TitanGlaze het keramiek met een bijzonder kras- en slagvast oppervlak. Ook zorgt het ervoor dat de unieke uitstraling van uw spoelbak er zelfs na vele jaren nog net zo onberispelijk uitziet als op de eerste dag.


Een trendy matte look

Matkleuren zijn een van de grote trends bij het interieurdesign. De ingetogen uitstraling zorgt voor een zeer moderne, urbane look in uw keuken. Het mat van ons TitanGlaze glazuur heeft een zeer hoge kwaliteit en geeft het keramiek een pure elegantie en individualiteit. Het is perfect om fraaie designaccenten te creëren.

Een overzicht van de gekleurde spoelbakken


Tijdloze schoonheid

Een matte glazuur benadrukt het krachtige design van hoogwaardig keukendesign in plaats van zelf op de voorgrond te treden. TitanGlaze zorgt er dankzij de extreme duurzaamheid voor dat deze elegante oppervlakken gedurende vele jaren, ook bij regelmatig gebruik, onberispelijk blijven. De nieuwe wittint Stone White is in TitanGlaze glazuur verkrijgbaar, net zoals de vier moderne grijsvarianten Steam, Stone, Fossil en Graphit. De zwarte kleurtint Ebony en de warme beige-nuances Timber, Ivory en Sand.

Onze spoelbakken

Kleuren en decors


Unieke sterkte

Als u iets in de spoelbak laat vallen, kan TitanGlaze lelijke beschadigingen voorkomen. Want heet glazuur vormt een sterke beschermlaag, dat speciaal ontwikkeld is voor matte kleuren, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met keramiek. TitanGlaze heeft zijn grote duurzaamheid al in diverse tests op indrukwekkende wijze bewezen. U kunt dus heel ontspannen genieten van de schoonheid van uw spoelbak.