CeramicPlus

Meer hygiëne – Meer genieten van leven.

Al meer dan tien vergemakkelijkt CeramicPlus – het vuilafstotende oppervlak voor keramiek – miljoenen klanten het schoonmaken van de keuken. De innovatieve veredelingsprocedure zorgt ervoor dat druppels op het oppervlak zich onmiddellijk tot waterbolletjes vormen om vervolgens met het opgeloste vuil en kalk via de afvoer weg te stromen. CeramicPlus: puur schoon genot.

Excellente producten hebben een excellente veredeling nodig: CeramicPlus

  Traditionele keramiek

  Afgewerkt met CeramicPlus

Kwaliteit en gebruikersgemak

  • Krasbestendig en duurzaam
  • Hygiënisch schoon
  • Onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen
  • Bestand tegen logen en zuren
  • Hoogwaardige grondstoffen

Keramiek met voordeel voor u

Uw nieuwe keramiek ziet prachtig uit en is ook zeer gemakkelijk te onderhouden. U hebt niet alleen gekozen voor een prachtig design en de beste kwaliteit, maar ook voor een zeer onderhoudsvriendelijk product:

CeramicPlus is een innovatieve ontwikkeling van het onderzoekslaboratorium van Villeroy & Boch en is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten afkomstig van natuurkundig materiaalresearch. Villeroy & Boch is erin geslaagd de eigenschappen van de keramische materialen te verbeteren. Door een speciale procedure wordt het oppervlak van CeramicPlus duurzaam veredeld. Water vormt druppels op CeramicPlus. De waterdruppels worden bolletjes en rollen direct in de afvoer, waarbij ze resten zoals kalk en vuil meenemen. En als er toch iets achterblijft: CeramicPlus is aanzienlijk eenvoudiger te reinigen. Zelfs ingedroogde kalkvlekken kunnen eenvoudiger worden verwijderd. En dat milieuvriendelijker en zonder agressieve reinigingsmiddelen.

Dankzij de innovatieve productieproces krijgt het keramische materiaal bijzonder onderhoudsvriendelijke eigenschappen:
• Duurzaamheid
• Krasbestendigheid
• Hygiëne
• Ongevoeligheid voor zuren en soppen

U zult veel plezier hebben van de exclusieve en onderhoudsvriendelijke producten van Villeroy & Boch.

Zo onderhoudsvriendelijk is CeramicPlus

Voor het dagelijkse onderhouden raden wij u aan een zachte, niet-krassende spons of doek te gebruiken. Als u een reinigingsmiddel gebruikt, neem dan bij voorkeur in een de handel verkrijgbare allesreiniger en gebruik geen agressieve, schurende en milieuvervuilende reinigingsmiddelen.

Uw voordeel: Dankzij het onderhoudsgemak van CeramicPlus behaalt u ook zonder agressieve reinigers een fris, schoon resultaat en optimale hygiëne. Bij sterke vervuiling raden wij altijd het gebruik van een milde reiniger of een milde allesreiniger aan.

Bij hardnekkige vervuiling laat u de keuken- of kalkreiniger gewoon een nacht inwerken. Gels en schuimreinigers zijn heel geschikt omdat ze ook goed hechten aan schuine oppervlakken. U kunt ook gewoon een in schoonmaakmiddel gedrenkte doek op de vervuiling leggen.

CeramicPlus is bestand tegen alle huishoudelijke zuren en soppen (ook cosmetische en medische producten met ingrediënten zoals oplosmiddel, alcohol, aceton). Zoals alle keramische oppervlakken raakt CeramicPlus beschadigd bij aanhoudend gebruik van de volgende middelen: schuurmiddel of schuurpoeder, sterk geconcentreerde ontstoppers, kraan- en staalreinigingsmiddelen of chloorhoudend bleekmiddel.