Outdoor Whirlpools van Villeroy & Boch
Wellness – zo individueel als u zelf
De buiten whirlpools van Villeroy & Boch combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring: uw persoonlijke spa.
5 goede redenen voor een buitenspa van Villeroy & Boch:
1
2

Individuele rugmassage dankzij JetPaks

3

Energie-efficiëntie op het hoogste niveau

4

Onderhoudsvrije constructie

5

Hoogwaardig comfort & uitgebreide toebehoren

Voor whirlpool-plezier bij kleinere ruimtes

In navolging van het succes van Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Het compacte model is optimaal geschikt voor kleinere ruimtes en terrassen. 

Outdoor whirlpools

Premium Line

De nieuwe outdoor whirlpools van Villeroy & Boch combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring.

Outdoor whirlpools

Comfort Line

Whirlpools met talloze features tegen een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding - ontworpen voor uw comfort.

Outdoor whirlpools

Design Line

Puristisch – gereduceerd – helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras.

Outdoor whirlpools

X-Series

Hoge standaarden zonder concessies. Spabaden die in alle opzichten aanspreken. Want ze bieden reeds in de instapklasse standaarden en extra's die anders alleen de top of the line te bieden heeft.

Ontspanning puur met een hot tub in uw tuin

Zonder uw koffers te pakken - ga op vakantie in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water. Een whirlpool voor buiten verenigt verschillende functies die voor een optimale wellnessbelevenis zorgen: het warme water streelt zachtjes het gehele lichaam en geeft u een gevoel van gewichtloosheid. De spanning glijdt van u af en uw geest kan weer tot rust komen. De aangename hydromassage maakt de spieren los en neemt spanningen in de spieren weg. En het uitzicht op de natuur en de frisse lucht zorgen voor nieuwe energie.

Uw persoonlijke buiten spa is een luxe waarvan u het gehele jaar kunt genieten – en wat biedt er nu meer vakantiegevoel dan u in de winter bij ijs en sneeuw in het dampende bubbelbad van uw outdoor whirlpool laten zakken? Dankzij de uitstekende afwerking en hoogwaardige materialen dringt er geen vloeistof naar binnen en kunt u uw whirlpool het gehele jaar door gebruiken.

Advies over outdoor whirlpools

1. Waarop moet u letten bij een outdoor whirlpool?

Als u zichzelf en uw gezin de luxe van een eigen outdoor whirlpool wilt gunnen, dan moet deze aan een aantal essentiële voorwaarden voldoen zodat u zo lang mogelijk plezier van uw persoonlijke spa hebt. Zo zijn bijvoorbeeld een robuuste onderbouw, die het binnendringen van vocht en ongedierte verhindert, en een weers- en UV-bestendige ombouw een absolute must voor de duurzaamheid van de constructie. Besteed ook aandacht aan de energie-efficiëntie van het apparaat, want met name bij buitentoepassingen kan het warmteverlies door ontoereikende isolatie van de kuip en de leidingen groot zijn. De outdoor whirlpools van Villeroy & Boch voldoen met vlag en wimpel aan al deze criteria en garanderen zo blijvend een ontspannen badgenot van het hoogste niveau. 

2. Hoeveel geluid maakt een outdoor whirlpool?

Bij aankoop van een whirlpool voor buiten komt al snel de vraag naar de mogelijke geluidsontwikkeling naar voren, vooral met betrekking tot de buren. Dankzij innovatieve technologieën werken zowel de circulatiepompen als de verwarming en het filtersysteem van alle outdoor whirlpools van Villeroy & Boch bijzonder geluidsarm. Een gesloten ABS-bodem zorgt tevens voor een aanzienlijke reductie van trillingen en geluiden terwijl u van een heerlijke massage geniet. Het zachte borrelen, gecombineerd met de harmonieuze klanken uit de geïntegreerde stereo-installatie, is rustgevend en zal door de buren niet als storend worden ervaren. 

3. Waar kan een outdoor whirlpool worden geplaatst?

Als vrijstaande varianten kunnen de weers- en UV-bestendige outdoor whirlpools van Villeroy & Boch op allerlei plaatsen in de open lucht worden geplaatst. Het is belangrijk dat er een geschikte stroomaansluiting in de buurt is of dat deze door een elektricien op professionele wijze op uw individuele favoriete plaats wordt geïnstalleerd. Als u niet te ver wilt lopen en u tijdens het baden van een mooi uitzicht wilt genieten, dan is het terras een perfecte plaats voor uw persoonlijke spa. Of wat dacht u van een whirlpool achter in de tuin, heel romantisch in het groen omringd door planten? Als u tevens voor een goed afdak in de vorm een paviljoen zorgt, dan zijn niet alleen uw kapsel en handdoeken tijdens het baden beschermd tegen de regen, maar ontstaat er ook een prachtig uitnodigend plaatje. Bij de keuze van de plaatsingslocatie hoeft u geen rekening te houden met afwatering. De pool beschikt over een aansluiting om het water af te voeren. 

4. Welke ondergrond is vereist voor een outdoor whirlpool?

Waar u uw whirlpool ook buiten wilt plaatsen, u hebt in elk geval een vlakke ondergrond nodig waarop de constructie over het volledige oppervlak kan worden geplaatst. Als u de pool in de tuin wilt plaatsen, dan is er voorwerk nodig om een goede vlakke ondergrond te garanderen. En bij keuze voor het terras als de perfecte plek voor uw outdoor whirlpool dient u er rekening mee te houden dat ook kleinere pools al behoorlijk zwaar zijn wanneer ze volledig met water zijn gevuld. Een kubieke meter water zorgt al voor een gewicht van een ton. Als uw terras niet zonder bovenverdieping is gebouwd (als er zich bijvoorbeeld een kelder onder bevindt), dan moet u een specialist raadplegen die u betrouwbaar kan vertellen of er aan de statische eisen wordt voldaan. 

5. Hoe vaak moet ik water van de outdoor whirlpool vervangen?

Hoe vaker u uw outdoor whirlpool gebruikt en hoe meer personen er regelmatig in baden, hoe meer vuil er zich verzamelt. Resten van bodylotions, deodorants, parfum of zeep komen zowel van de huid als van de badkleding los en kunnen van invloed zijn op de waterkwaliteit. Door regelmatig geschikte chemische middelen toe te voegen kan het water weliswaar weer op een kwalitatief hoog niveau worden gebracht, maar op de lange duur gaan vuildeeltjes en vetten zich vastzetten. Dit leidt ertoe dat het filtersysteem zwaarder wordt belast. Dit heeft weer een negatief effect op de energie-efficiency van het systeem. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit is het daarom aan te raden het water om de 1-4 maanden volledig te vervangen. 

6. Hoe kan een outdoor whirlpool worden verwarmd?

Om ervoor te zorgen dat het water in uw outdoor whirlpool altijd een aangename temperatuur heeft, bieden de innovatieve modellen van Villeroy & Boch u de mogelijkheid om temperatuurbereiken (hoog en laag) met de door u gewenste waarden in te stellen. Het hogere bereik wordt aanbevolen voor normaal gebruik, terwijl het lagere niveau geschikt is als u uw pool eens voor langere tijd niet gebruikt. Zeer gevoelige sensoren meten regelmatig de watertemperatuur. Als deze te laag is, wordt automatisch de elektrische verwarming geactiveerd. Op deze manier wordt de temperatuur betrouwbaar constant gehouden. Een zeer effectieve volledige schuimisolatie, gecombineerd met een energiebesparende afdekking en een geoptimaliseerd leidingstelsel, zorgt ervoor dat alle outdoor whirlpools van Villeroy & Boch over een bijzondere energie-efficiëntie beschikken. Dit leidt tot lagere verwarmingskosten. 

7. Welke accessoires heb ik nodig voor mijn outdoor whirlpool?

De outdoor whirlpools van Villeroy & Boch worden met alle gewenste extra functies als compleet pakket geleverd. Voor de ultieme finishing touch is het mogelijk om – geheel naar uw eigen smaak en individuele wensen – enige aanvullende componenten toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld de toegang tot uw spa vereenvoudigen met een trapje en de directe omgeving voorzien van een bank, een handdoekhouder en decoratieve plantenbakken. Ook het plaatsen van een afdak boven uw outdoor whirlpool is mogelijk. Hebt u nog vragen of wensen met betrekking tot de hoogwaardige outdoor whirlpools? De competente Villeroy & Boch-dealers bij u in de buurt helpen u graag.