Een perfecte plaats voor uw individuele wellnessmoment

Dit moment... volledige rust en ontspanning, even weg van de dagelijkse beslommeringen, gewoon genieten van het hier en nu. De spanning glijdt van u af en uw hoofd komt tot rust. Een perfect moment dat helemaal voor uzelf is – pure wellness. Nergens kunnen we zo genieten van momenten van rust als in bad. Aangenaam warm water dat uw lichaam omsluit en alle spanning van de dag wegspoelt, het borrelende water dat de vermoeide spieren losmaakt... u hebt het perfecte toevluchtsoord gevonden om te ontspannen. In een spa van Villeroy & Boch kunt u van uw individuele wellnessmoment genieten in uw Home Spa.


Zorg voor uw persoonlijke wellness-oase

Naast de ontspannende werking van het water biedt uw spa nog meer opties voor uw perfecte spa thuis.<br/> Licht heeft een groot effect op onze gemoedstoestand en ons welzijn. De in uw spa geïntegreerde lichtbalk met verschillende kleuren en de verlichte waterval zorgen voor een perfecte sfeer: diepgele en rode kleuren zorgen voor een verfrissende ervaring, terwijl diepblauwe en groene tinten echte ontspanning bieden. Naast het rustgevend kabbelen van het water kunt u de gewenste sfeer extra ondersteunen met muziek: de zachte klanken komen via een geïntegreerde stereo-installatie met Bluetooth direct naar uw Home Spa spa.

Uw individuele welzijnspakket

Maak het gezellig: niets is vervelender dan wanneer er juist bij de ontspanning iets net niet klopt. De ergonomisch gevormde zitplaats en het comfortabele nekkussen zorgen ervoor dat u ongestoord kunt genieten van uw wellness spa.<br/> Tevens kunt u met behulp van verschillende JetPaks uw wellness belevenis in de buitenspa geheel aan uw wensen en stemming aanpassen. Bepaal zelf of u de voorkeur geeft aan zacht borrelend water of juist een verkwikkende massage. Overigens: de hoge temperatuur en de massagewerking van het water stimuleren de doorbloeding, waardoor de huid elastisch en rozig wordt en u beter slaapt – zodat u er net zo ontspannen uitziet als u zich voelt.

Direct ter plaatse

Bij onze gespecialiseerde dealer kunt u de modellen meteen vergelijken en krijgt u deskundig advies over ons aanbod. Vind nu de beste dealer voor spa's bij u in de buurt.


Villeroy & Boch buitenspa’s

Productbrochures bekijken