Buitenspa energie-efficiëntie

Buitenspa energie-efficiëntie Villeroy & Boch

Energie is kostbaar en te waardevol om te verspillen. Daarom zijn deze buitenspa's van Villeroy & Boch ontworpen voor een economisch en efficiënt gebruik van hulpbronnen. Dit komt enerzijds door de volledige schuimisolatie en anderzijds door de tot 90% kortere leidingen. De meeste leidingen lopen bijvoorbeeld in het water en worden dus door het warme zwembadwater beschermd tegen afkoeling. Bovendien voorkomt de energiebesparende buitenspa afdekking warmteverlies, en dat niet alleen op koude winterdagen.


Lagere onderhouds- en bedrijfskosten

De buitenspa's van Villeroy & Boch behoren aantoonbaar tot de meest energie-efficiënte buitenspa's in hun klasse.* Villeroy & Boch spa's onderscheiden zich door het gepatenteerde JetPak-therapiesysteem. Het state-of-the-art en ultra-efficiënte watertoevoersysteem vereist tot 90% minder leidingen. Gecombineerd met hardschuim en een efficiëntere uitrusting kunt u met dit systeem energie besparen en ontspannen zonder u zorgen te maken over de elektriciteitsrekening.

Lagere onderhouds- en bedrijfskosten Buitenspa Villeroy & Boch

Het JetPak-therapiesystem bespaart energie

Vanwege de unieke constructie vereisen buitenspa's van Villeroy & Boch ca. 90 % minder leidingen dan traditionele buitenspa's. Minder leidingen betekent minder wrijving en dus minder vereiste energie om het water naar de jets te voeren. Bovendien bevindt het grootste deel van het watertoevoersysteem zich binnen de eigen H2Air-verdeler op de JetPak in het warme water. De warmte van het water in de JetPak-verdeler wordt rechtstreeks aan het spa-water afgegeven en gaat niet verloren aan de koele buitenomgeving. Dit unieke en gepatenteerde energiebesparende concept heeft een verrassend positief effect op uw elektriciteitsrekening, zodat u rustig achterover kunt leunen en kunt ontspannen.

Het JetPak-therapiesystem bespaart energie Villeroy & Boch

Buitenspa's met volledige schuimisolatie

Dankzij de volledige schuimisolatie gaat er bij buitenspa's van Villeroy & Boch geen warmte verloren. Al onze buitenspa-modellen voldoen aan of overtreffen de strenge energierichtlijnen van de energie-commissie van de Amerikaanse staat Californië (California Energy Commission, CEC). Dankzij de uitstekende energie-efficiëntie hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten terwijl u zich in uw Spa ontspant.

Buitenspa's van Villeroy & Boch zijn aan alle binnenzijden met energie-efficiënt hardschuim bekleed, zodat er geen warmte verloren gaat. Infrarood-warmtebeelden laten duidelijk het verschil zien dat het resultaat is van een volledige schuimisolatie. Een met een volledige schuimisolatie geisoleerde buitenspa van Villeroy & Boch sluit de warmte op, zodat er slechts zeer weinig naar buiten kan ontsnappen. In een slecht geïsoleerde conventionele buitenspa ziet u dat er meer warmte verloren gaat in de buitenomgeving. De buitenspa heeft daardoor meer energie nodig om het water warm te houden.

Buitenspa's met volledige schuimisolatie Villeroy & Boch

* De energieberekeningen zijn gebaseerd op gegevens van de energie-commissie van de Amerikaanse staat Californië en de Amerikaanse autoriteiten voor energie-informatie.