JetPaks - op maat gesneden massage-units
Bij deze spabaden heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste jetcombinatie te combineren met uw lievelingsplaats. U kunt hierbij kiezen uit maar liefst 16 verschillende JetPaks en deze in een handomdraai vastklikken op elke gewenste zitplaats – voor een exact op uw behoeften afgestemde wellnessbeleving. Dankzij de gepatenteerde JetPak-technologie kunt u uw spabad op elk gewenst moment uitbreiden met JetPaks met de nieuwste jettechnologieën. Welke andere spabaden kunnen zo eenvoudig aan de individuele wellnessbehoeften en voorkeuren van hun gebruikers worden aangepast?

Wellness Flow Therapy


De Wellness Flow-therapie ontspant lichaam en geest – van een lichte en zachte massage tot een krachtige kneedmassage met dieptewerking. Snel worden de dagelijkse spanningen opgelost in een gevoel van welbevinden. Klein verschil van de JetPaks met een groot neveneffect: de optimale plaatsing van de nekjets. Alleen omdat de JetPaks voor dit soort therapie exact boven de schouders zijn geplaatst, kan zich hier hun heilzame werking ontplooien.

Wellness Flow Therapy

Sport Flow Therapy


Afhankelijk van plaatsing, combinaties en intensiteit van de roterende, pulserende, masserende of knedende jets worden de spieren losgemaakt of versterkt. En wel precies daar waar het nodig is: in de nek, de schouders, het bovenste of middelste deel van de wervelkolom of de lendenwervels.

Sport Flow Therapy

Relax Flow Therapy


Genieten van het moment, de weldadige warmte van uw spa, het zachte tintelen van een verkwikkende massage – bij de Relax Flow-therapie wordt mentale stress helemaal vanzelf afgebouwd. De innovatieve JetPak technologie zorgt voor nog meer comfort: Met één druk op de knop kunnen met name de 2-traps pompen van de powermassage op een zachte relaxmassage worden ingesteld. Een verdere fijnafstelling is bij elke JetPak mogelijk.

Relax Flow Therapy