Kortere leidingen, meer power

Terwijl schijnbaar eindeloze leidingen standaard zijn bij traditionele buitenspa's, hebben we naar nieuwe, intelligente aansluitingen gezocht. Villeroy & Boch spa’s hebben tot 90% minder leidingen, waardoor het risico op lekkages wordt geminimaliseerd en werken veel veiliger en energie-efficiënter dan de systemen van andere fabrikanten.


Gelijktijdig gebruik van alle massagejets

Villeroy & Boch biedt u de krachtigste buitenspa's die momenteel op de markt zijn. De uiterst moderne JetPak technologie biedt uw spa extra efficiëntie en power.

Alle conventionele spa’s, ook spa's met meerdere pompen, werken met regelkleppen. Deze kleppen sluiten de watertoevoer naar bepaalde delen van de buitenspa af, zodat er voldoende druk op de jets in andere delen ontstaat. Op deze manier kan slechts een deel van de jets kan op volle kracht worden ingesteld. Door de speciale constructie van de Villeroy & Boch buitenspa's kan iedereen die in de spa zit de jets volledig opendraaien en van een individuele hydromassage genieten.

Individuele instelling van de massage-intensiteit

Buitenspa's van Villeroy & Boch zijn uniek, omdat alleen zij een volledig individueel instelbare therapie bieden. Elke gebruiker kan zijn favoriete JetPak-massage kiezen en ook de individuele JetPaks kunnen individueel op volledige intensiteit worden ingesteld. Wie een zachtere massage wil, draait gewoon aan de de knop om de intensiteit van de betreffende JetPak verminderen.

Krachtige spa-therapie en efficiënte werking

Onze buitenspa's zijn krachtig en tegelijkertijd energie-efficiënt. Het PowerPlus™-technologieconcept wordt mogelijk gemaakt door de superieure JetPak technologie. Villeroy & Boch buitenspa's vereisen tot 90% minder leidingen dan vergelijkbare conventionele buitenspa's. Minder leidingen betekent minder wrijving, en dat betekent weer krachtigere jets en effectievere massages gecombineerd met een lager energieverbruik.

Geniet van de effectieve JetPak™-massages zonder u zorgen te maken over energiekosten.