Indoor whirlpools
Uw luxe spa voor thuis
Vind rust en ontspanning wanneer u maar wilt. Tover uw bad om tot een geheel persoonlijke wellness-oase – met de whirlpoolsystemen van Villeroy & Boch.

Lichaam en geest hebben dagelijks met allerlei belasting te maken: vaak zijn aanhoudende vermoeidheid, spanning, rugpijn en hoofdpijn het onaangename resultaat. Daarom is het heel belangrijk om soms bewust afstand te nemen, om zo nieuwe energie op te doen en uw krachten te behouden. Bij een weldadige onderwatermassage in een indoor whirlpool van Villeroy & Boch kunt u even alles achter u laten. De stress en hectiek van het dagelijkse leven worden letterlijk weggespoeld en u geniet van een moment dat helemaal voor uzelf is.

Met een indoor whirlpool kunt u thuis in uw eigen omgeving van al deze aangename voordelen genieten. U bent niet gebonden aan openingstijden – ga gewoon whirlen wanneer u er zin in hebt. 's Morgens om uw bloedsomloop op gang te brengen, om fit door de dag te komen of  's avonds om te ontspannen en de vermoeidheid van de dag achter u te laten. Dankzij uw wellness-oase thuis kunt u deze belangrijke herstelfasen precies naar uw eigen voorkeuren in uw dag integreren. Individueler kan wellness niet zijn.

Doorslaggevende redenen voor whirlen in uw eigen badkamer

Wie al eens van een bubbelbad in een hoogwaardige indoor whirlpool heeft genoten, weet precies hoe aangenaam de warme watermassages zijn. Het positieve effect op lichaam en geest werkt ook door op de lange termijn. Niet alleen het whirlen zelf is een bijzondere ervaring, maar ook de levensenergie die na het bubbelbad door uw lichaam stroomt.
Met een whirlpool in de eigen badkamer kunt u ontspannen wanneer u wilt. In de privésfeer kunt u nog intensiever genieten. En bij een regelmatig gebruik zult u merken dat er al spoedig veel meer positieve effecten optreden dan u verwacht had: Spanningen in de spieren worden verminderd, vermindering stress wordt gestimuleerd, stress-gerelateerde hoofdpijn neemt af en de doorbloeding en lokale stofwisseling worden gestimuleerd.

Een perfecte pauze inlassen

Het leven vraagt veel van ons, op het werk maar ook privé. We hebben veel verplichtingen en drukke afspraken en er wordt dagelijks van ons verwacht dat we ons inzetten voor van alles en nog wat. Hierdoor gaat veel van onze levensenergie verloren! Om op de lange termijn te kunnen blijven presteren, is het daarom bijzonder belangrijk om ook eens alles te kunnen loslaten. Een regelmatig bubbelbad in het eigen whirlpoolbad is hiervoor uitstekend geschikt! De heerlijk warme watermassages helpen ons erbij om op unieke wijze lichaam en geest te ontspannen. Vastzittende spieren worden losser en hoofdpijn wordt minder. U doet nieuwe kracht op. In de video hiernaast krijgt u een mooie indruk hiervan. Nu video bekijken
Advies over indoor whirlpools