Quaryl – geperfectioneerde natuur
Quaryl® combineert de beste eigenschappen van natuurlijke kwarts met de veelzijdigheid van hoogwaardige acrylhars. Quaryl® is dus een veredeld natuurproduct. Warm, glad en met een heldere vormgeving, massief en sterk als een kristal. Maar anders dan in de natuur wordt de vorm niet aan het toeval overgelaten: designers die met Quaryl® werken, hebben onbeperkte artistieke vrijheid. Quaryl® is als een nieuw element met alle goede eigenschappen die je je maar kunt wensen voor een materiaal: vormbaar, duurzaam, tijdloos, warm en zuiver. Echt geperfectioneerde natuur dus.

De voordelen van Quaryl-producten

Invisible Jets bodemjets

Warm en aangenaam voor de huid

Wellness is echt een gevoelskwestie. Villeroy & Boch zorgt met Quaryl® gewoon voor een heel aangenaam gevoel. Quaryl® is een huidvriendelijk materiaal dat aangenaam warm aan de huid voelt. De hoge isolatiewaarde en de massieve materiaaldikte houdt het water in het bad langer warm en vermindert de gebruiksgeluiden. Vrijwel alle badkuipen van Quaryl® kunnen worden voorzien van een whirlpoolsysteem van Villeroy & Boch. Alleen bij Quaryl® worden de Invisible Jets bodem- en zij-jets volledig verzonken geïntegreerd.

Sterke anti-slipwerking

Hygiënisch en veilig

Veiligheid en hygiëne zijn twee prioriteiten in de badkamer. Met Quaryl® zijn we erin geslaagd een materiaal te ontwikkelen met een porievrij, glad oppervlak waarop vuil en kalk nauwelijks kan vasthechten – dit vereenvoudigt de reiniging en zorgt voor een duurzame, schitterende glans.
Quaryl®-badkuipen bieden tevens een anti-slipwerking. Dit zorgt voor een goed en veilig gevoel. Dankzij de verzonken inbouw van de jets in het materiaal is ook het onderhoud van whirlpools van Quaryl® eenvoudig en tijdbesparend.

Vloeibaar Quaryl

Uniek en precies

Het beste van twee werelden – exclusief bij Villeroy & Boch. Bij de productie van Quaryl® producten wordt een uniek vloeibaar mengsel van 60% van de fijnste kwarts en hoogwaardig sanitairacryl toegepast. De productie met een uiterst nauwkeurige gietproces maakt buitengewone designvarianten met exacte vormen en rechte randen mogelijk. Dankzij de duurzame kwaliteit vormt Quaryl® al jaren de succesvolle basis voor talloze product- en designinnovaties.

Doorsnede materiaaldikte

Solide en robuust

Duurzame kwaliteit vereist een zekere substantie. Met Quaryl® kan nu ook in de badkamer voor kwaliteit "voor de eeuwigheid" worden gekozen, want met een materiaaldikte van tot 18 mm is® zeer robuust. Het door en door gekleurde materiaal is jarenlang bestand tegen veroudering en kleurecht. TÜV SÜD bevestigt de optimale materiaalsterkte en stootvastheid. Villeroy & Boch biedt daarom op alle Quaryl® producten 10 jaar garantie conform de garantievoorwaarden.