Ontspannen zoals op vakantie
Een ontspannen vakantie van twee weken brengt lichaam en geest weer in balans. Hoe mooi de vakantie ook is, u bent de ontspanning van deze weken helaas al snel weer kwijt. Met een outdoor whirlpool of een bad met whirlpoolfunctie kunt u het gehele jaar heel aangenaam thuis relaxen – net zoals in die luxe hotelkamer of het vakantiehuis met whirlpool.
Voor actieve mensen
Wie hard werkt of veel aan sport doet, verdient echt een beetje (of heel veel) ontspanning. Met een outdoor whirlpool van Villeroy & Boch kunt u dankzij de praktische JetPak-technologie helemaal zelf bepalen welke JetPaks u na een inspannende dag zacht moeten masseren. Ook later aanpassen van de JetPaks is geen probleem. Zelfs het verwisselen is kinderspel: u hoeft het water niet eens te laten weglopen. U vindt alle vormen van ontspanning in het overzicht van de JetPaks. 
Ontspanning in het juiste licht
Niet alleen het warme water en de nauwkeurige jets helpen u te ontspannen – de outdoor whirlpools kunnen nog meer: met de optimale sfeerverlichting vindt u na een lange dag de rust die u nodig hebt. Langs de buitenrand van de whirlpool zorgt een rondomlopende lichtrand bijvoorbeeld voor een mooie sfeer. De interne verlichting verlicht uw ontspannende ervaring niet alleen, maar is ook op heel praktische plekken geplaatst: van de verlichte bekerhouder voor de perfecte avond onder de sterrenhemel tot en met een exclusieve verlichte waterval... de verlichting ondersteunt uw welzijnsbeleving optimaal. De perfecte whirlpool voor u staat klaar: vind hem met onze praktische whirlpool-zoeker.
Direct ter plaatse
Bij onze gespecialiseerde dealer kunt u de modellen meteen vergelijken en krijgt u deskundig advies over ons aanbod.  Vind hier nu de beste dealers voor whirlpools bij u in de buurt.